Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
400 грн

Організація харчування в готелі ділового призначення категорії 5*

В наявності
400 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
40

2022 рік, 40 ст. У роботі вміщено 14 таблиць, 5 рисунків.

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1.  ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА

1.1 Характеристика готелю Premier Palace Hotel

1.2 Структура та характеристика закладу ресторанного господарства засобу розміщення у готелі  Premier Palace Hotel

1.3 Розроблення меню підприємств харчування засобу розміщення готелю Premier Palace Hotel

1.4 Розроблення та характеристика структурно-технологічної схеми виробництва підприємства харчування у готелі Premier Palace Hotel

1.5 Організація роботи складського господарства

1.6 Організація роботи заготівельних цехів

1.7 Організація роботи доготівельних цехів

1.8 Організація роботи спеціалізованих цехів

РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗАСОБУ РОЗМІЩЕННЯ

2.1 Розроблення структури обслуговування споживачів в закладі ресторанного підприємства харчування у готелі Premier Palace Hotel

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ

СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ РЕСУРСІВ

Детальна інформація
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
40

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися