2022 рік, 40 ст. У роботі вміщено 14 таблиць, 5 рисунків.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА
1.1 Характеристика готелю Premier Palace Hotel
1.2 Структура та характеристика закладу ресторанного господарства засобу розміщення у готелі Premier Palace Hotel
1.3 Розроблення меню підприємств харчування засобу розміщення готелю Premier Palace Hotel
1.4 Розроблення та характеристика структурно-технологічної схеми виробництва підприємства харчування у готелі Premier Palace Hotel
1.5 Організація роботи складського господарства
1.6 Організація роботи заготівельних цехів
1.7 Організація роботи доготівельних цехів
1.8 Організація роботи спеціалізованих цехів
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗАСОБУ РОЗМІЩЕННЯ
2.1 Розроблення структури обслуговування споживачів в закладі ресторанного підприємства харчування у готелі Premier Palace Hotel
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ РЕСУРСІВ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.