2018 рік, 25 ст. Список використаних джерел містить 22 найменування. У роботі вміщено 9 рисунків, 3 таблиці.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ДЖЕРЕЛ ФОРМУВАННЯ ОБІГОВИХ КОШТІВ ПІДПРИЄМСТВА
1.1. Характеристика діяльності ПАТ «Миронівський хлібпродукт»
1.2. Поняття обігових коштів підприємства
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДЖЕРЕЛ ФОРМУВАННЯ ОБІГОВИХ КОШТІВ ПАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБПРОДУКТ»
2.1. Фінансово-економічний аналіз діяльності ПАТ «Миронівський хлібпродукт»
2.2. Аналіз обігових коштів та джерел їх формування на ПАТ «Миронівський хлібпродукт»
ВИСНОВОК
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.