2022 рік, 62 ст. Список використаних джерел містить 22 найменування. У роботі вміщено 14 рисунків, 8 таблиць.
ЗМІСТ
Перелік умовних позначень, символів, одиниць,
скорочень і термінів
Вступ
Розділ 1. Технологічна частина
1.1 Асортимент безалкогольних напоїв
1.2
Показники безпеки та якості сировини для виробництва безалкогольних
напоїв
1.3
Показники безпеки та якості безалкогольного
напою «Seven UP»
1.4
Технологія виробництва безалкогольного напою «Seven UP»
1.5
Опис принципової технологічної схеми
виробництва безалкогольного напою «Seven UP»
Розділ 2. Екологічна частина
2.1 Стічні води
як основна екологічна проблема виробництва безалкогольних напоїв
2.11 Характеристика стічних вод підприємств по
виробництву безалкогольних напоїв
2.1.2 Способи очищення стічних вод виробництва
безалкогольних напоїв
2.1.2.1 Анаеробні методи очищення стічних вод
2.1.2.2 Аеробні методи очищення стічних вод
2.2
Відходи при виробництві безалкогольних напоїв
2.2.1
Характеристика відходів при виробництві безалкогольних напоїв
2.2.2 Способи
утилізації відходів виробництва безалкогольних напоїв
2.3 Характеристика
та способи очищення викидів при виробництві безалкогольних напоїв
Висновки
Список використаних джерел
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.