Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
600 грн

Методи організації виробничих процесів

В наявності
600 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
52

2024 рік, 52 ст. Список використаних джерел містить 25 найменувань. У роботі вміщено 5 рисунків, 11 таблиць

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ГАРЯЧОГО ПОВНОСЕРВІСНОГО ДІЮЧОГО РЕСТОРАНУ

1.1. Організація робочого місця в гарячому цеху

1.2. Санітарні вимоги та охорона праці в гарячому цеху

РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ВИРОБНИЦТВА В ГАРЯЧОМУ ЦЕХУ НА ОСНОВІ ДІЮЧОГО РЕСТОРАНУ

2.1. Загальна характеристика ресторану

2.2. Загальні відомості про організацію виробництва в гарячому цеху ресторану

2.3. Вибір устаткування та обладнання

2.4. План-схема гарячого цеху в ресторані

2.5. Аналіз роботи гарячого цеху ресторану

РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ГАРЯЧОГО ЦЕХУ У РЕСТОРАНІ

3.1. Пропозиції щодо покращення організації роботи гарячого цеху

3.2. Рекомендації з оптимізації меню для ресторану

3.3. Впровадження інноваційних технологій в ресторані

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

ДОДАТКИ

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
52

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися
В наявності
500 грн
В наявності
500 грн