2023 рік, 36 ст. Список використаних джерел містить 26 найменувань. У роботі вміщено 3 рисунки, 15 таблиць
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ ДИНАМІКИ ТА СТРУКТУРА РИНКУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
1.1. Характеристика ринку кондитерських виробів
1.2. Оцінка обсягу ринку кондитерських виробів
1.3. Аналіз структури ринку кондитерських виробів
РОЗДІЛ 2. ПЛАНУВАННЯ МАРКЕТИНГОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ
2.1. Аналіз діяльності та обґрунтування ключових маркетингових проблем підприємства
2.2. Обґрунтування цілей маркетингового дослідження та вибір методу збору інформації
2.3. Розробка опитувального листа та процедура опитування
РОЗДІЛ 3. ОБРОБКА РЕЗУЛЬТАТІВ МАРКЕТИНГОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.