2023 рік, 58 ст. Список використаних джерел містить 26 найменувань. Робота включає 8 таблиць, 2 рисунки
ЗМІСТ
РОЗДІЛ 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ
РОЗДІЛ 2. ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ ДОПОМІЖНИХ СТАДІЙ ВИРОБНИЦТВА ВИРОБНИЦТВА
2.1 Обгрунтування способу культивування і типу ферментера
2.2. Обґрунтування вибору стадії підготовки повітря
2.3. Вибір мийних та дезінфікуючих засобів
2.4. Особливості підготовки та стерилізації поживного середовища
РОЗДІЛ 3. СПЕЦИФІКАЦІЯ ОБЛАДНАННЯ
РОЗДІЛ 4. ОПИС ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СХЕМИ
РОЗДІЛ 5. КОНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА
5.1. Карта постадійного контролю технологічних процесів
5.2 Мікробіологічний контроль
5.3. Показники росту і синтезу цільового продукту
5.4. Визначення концентрації цільового продукту
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.