2022 рік, 57 ст. Список використаних джерел містить 40 найменувань. У роботі вміщено 6 рисунків та 3 таблиці.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-ПОНЯТІЙНИЙ АПАРАТ КОМПЛЕКСНОГО КЕРУВАННЯ ЯКІСТЮ В ОРГАНІЗАЦІЇ
1.1. Сутність та наукові підходи щодо визначення терміну «якість»
1.2. Поняття та роль комплексного керування якістю в організації
1.3. Методи оцінки ефективності та аналізу ефективності комплексного управління якістю в організації
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНІ ОСОБЛИВОСТІ КОМПЛЕКСНОГО УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ В ОРГАНІЗАЦІЇ ПАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБПРОДУКТ»
2.1. Загальні відомості про підприємство
2.2. Оцінка комплексного управління якістю на ПАТ «Миронівський хлібпродукт»
2.3. Діагностика моделі програми цілей управління якістю на ПАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБПРОДУКТ»
РОЗДІЛ 3. НАЯВНА ПРОБЛЕМАТИКА ТА ШЛЯХИ ЇЇ ПОДОЛАННЯ В НАПРЯМІ КОМПЛЕКСНОГО КЕРУВАННЯ ЯКІСТЮ В ОРГАНІЗАЦІЇ
3.1. Проблеми комплексного управління якістю в організації
3.2. Шляхи поліпшення комплексного управління якістю в організації
ВИСНОВОК
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.