2024 рік, 40 ст. Список використаних джерел містить 31 найменування
ЗМІСТ
ВСТУП | |
РОЗДІЛ 1 ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
1.1. Пропускна спроможність та експлуатаційна програма готельного підприємства | |
1.2. Пропускна спроможність та товарообіг закладу ресторанного господарства | |
РОЗДІЛ 2 РЕСУРСНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
2.1. Основні засоби підприємств готельно-ресторанного господарства | |
2.2. Обігові активи підприємств готельно-ресторанного господарства | |
2.3. Нематеріальні активи підприємства | |
2.4. Трудові ресурси підприємства | |
2.4.1 Складання балансу робочого часу середньооблікового працівника | |
2.4.2. Визначення планової чисельності персоналу різних категорій | |
2.4.3 Оцінка й аналіз руху персоналу підприємства | |
2.4.4 Аналіз ефективності використання персоналу | |
2.4.5 Розрахунок середньої заробітної плати персоналу підприємства готельно-ресторанного господарства | |
РОЗДІЛ 3 ВИТРАТИ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА СОБІВАРТІСТЬ ПРОДУКЦІЇ (ПОСЛУГ) | |
3.1. Витрати готельного підприємства та собівартість послуг | |
3.2. Витрати підприємств ресторанного господарства та собівартість продукції | |
РОЗДІЛ 4 ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
4.1 Ціна послуг готельного підприємства | |
4.2 Ціна продукції підприємства ресторанного господарства | |
РОЗДІЛ 5 КРИТИЧНІ ПОКАЗНИКИ ДІЯЛЬНОСТІ. ФОРМУВАННЯ ПРИБУТКУ | |
5.1 Формування прибутку підприємствах | |
5.2 Визначення критичних показників діяльності підприємства готельно-ресторанного господарства | |
ВИСНОВКИ | |
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ |
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.