2022 рік, 61 ст. У роботі вміщено 1 рисунок, 34 таблиці.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ДОСЛІДНИЦЬКИЙ РОЗДІЛ
РОЗДІЛ 2. ТЕХНОЛОГІЧНО-ОПЕРАЦІЙНИЙ РОЗДІЛ
РОЗДІЛ 3. РОЗРАХУНКОВИЙ РОЗДІЛ
3.1. Сировина та основні матеріали
3.2. Допоміжні матеріали
3.3. Транспортно-заготівельні витрати
3.4. Зворотні відходи
3.5. Витрати на утримання та експлуатацію обладнання
3.6. Основна та додаткова заробітна плата виробничих працівників
3.7. Відрахування на соціальні заходи
3.8. Амортизація основних засобів загальновиробничого призначення
3.9. Загальновиробничі витрати
3.10. Паливо та енергія на загальновиробничі цілі
3.11. Адміністративні витрати
3.12. Витрати на збут
3.13. Інші операційні витрати
3.14. Методика розподілу непрямих витрат
3.15. Розрахунок ціни одиниці продукції
3.16.Розрахунок ефективності виробництва готової продукції
РОЗДІЛ 4. РЕКОМЕНДАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИЙ РОЗДІЛ
4.1 Рекомендації і пропозиції щодо управління витратами виробництва морозива
4.2. Обґрунтування економічної ефективності пропозицій з метою формування оптимального структури витрат
ВИСНОВКИ
ЛІТЕРАТУРНІ ДЖЕРЕЛА
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.