2025 рік, 52 сторінки, 80% унікальності. У роботі вміщено 37 рисунків, 1 таблиця
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ I ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ СЛАБОАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ
1.1 Споживні властивості слабоалкогольних напоїв
1.2 Технологічний процес виробництва слабоалкогольних напоїв
1.3 Класифікація та формування асортименту слабоалкогольних напоїв
1.4 Вимоги до якості слабоалкогольних напоїв
1.5 Умови пакування, маркування, транспортування та зберігання слабоалкогольних напоїв
1.6 Дефекти слабоалкогольних напоїв
1.7 Фальсифікація слабоалкогольних напоїв
РОЗДІЛ ll МОНІТОРИНГ СПОЖИВЧОГО РИНКУ СЛАБОАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ
2.1 Порівняльний аналіз органолептичних показників слабоалкогольних напоїв
2.2 Порівняльний аналіз стану маркування слабоалкогольних напоїв
2.3 Порівняльний аналіз цінової політики слабоалкогольних напоїв
2.4 Порівняльний аналіз видів упаковки
2.5 Аналіз стану ринку слабоалкогольних напоїв
2.6 Аналіз соціологічного опитування
РОЗДІЛ III ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ СЛАБОАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.