2022 рік, 42 ст. Список використаних джерел містить 28 найменувань. У роботі вміщено 2 таблиці.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
1.1 Стан та перспективи розвитку ринку хлібобулочних виробів
1.2 Фактори формування асортименту та якості хлібобулочних виробів
1.3. Шляхи подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів
РОЗДІЛ 2. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА
2.1. Обєкти та методи дослідження (опис зразків продукції ДП «Вінницяхліб»)
2.2. Особливості виробництва хлібобулочних виробів на підприємстві ВП "Ві нницяХліб" ПАТ "КонцернХлібпром"
2.3. Характеристика асортименту хлібобулочних виробів, що виробляються на підприємстві ВП "ВінницяХліб"ПАТ "КонцернХлібпром"
2.4. Характеристика якості хлібобулочних виробів що надходять до магазинів міста Вінниці
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.