Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
400 грн

Асортимент і харчова цінність хлібобулочних виробів

В наявності
400 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
42

2022 рік, 42 ст. Список використаних джерел містить 28 найменувань. У роботі вміщено 2 таблиці.

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ

1.1 Стан та перспективи розвитку ринку хлібобулочних виробів

1.2 Фактори формування асортименту та якості хлібобулочних виробів

1.3. Шляхи подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів

РОЗДІЛ 2. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА

2.1. Обєкти та методи дослідження (опис зразків продукції ДП «Вінницяхліб»)

2.2. Особливості виробництва хлібобулочних виробів на підприємстві ВП "Ві нницяХліб" ПАТ "КонцернХлібпром"

2.3. Характеристика асортименту хлібобулочних виробів, що виробляються на підприємстві ВП "ВінницяХліб"ПАТ "КонцернХлібпром"

2.4. Характеристика якості хлібобулочних виробів що надходять до магазинів міста Вінниці

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 

 

Детальна інформація
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
42

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися