Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
500 грн

Організація банкету за столом з повним обслуговуванням на 56 осіб в ресторані вищого класу

В наявності
500 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
51

2022 рік, 51 ст. У роботі вміщено 3 рисунки, 9 таблиць.

ЗМІСТ

ВСТУП

1. ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТУ ЗА СТОЛОМ З ПОВНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ

1.1. Класифікація та характеристика банкетів за столом з повним обслуговуванням

1.2 Порядок прийому і виконання замовлень на обслуговування банкету 

1.3 Вимоги до меню банкету

1.4 Підготовка до проведення банкету

1.5 Вибір форми та розміщення банкетних столів

1.6 Особливості сервірування столів

1.7 Послідовність обслуговування на банкеті

2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТУ ЗА СТОЛОМ З ПОВНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ НА 43 ОСОБИ В РЕСТОРАНІ ВИЩОГО КЛАСУ

2.1 Розробка оригінальної концепції проведення заходу

2.2 Розрахунок площі зали, необхідної для проведення банкету

2.3 Розробка меню

2.4. Розрахунок необхідної кількості сировини та продуктів

2.5 Схема сервірування столу

2.6 Розрахунок і підбір обслуговуючого персоналу

2.7 Розрахунок потреби в столовій білизні, посуді, столових наборах

2.8 Порядок і правила розсаджування гостей

2.9 Організація обслуговування та порядок подавання страв

ВИСНОВКИ: УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ РОБОТИ

СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ

Детальна інформація
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
51

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net