2022 рік, 51 ст. У роботі вміщено 3 рисунки, 9 таблиць.
ЗМІСТ
ВСТУП
1. ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТУ
ЗА СТОЛОМ З ПОВНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ
1.1. Класифікація та характеристика
банкетів за столом з повним обслуговуванням
1.2 Порядок прийому і виконання
замовлень на обслуговування банкету
1.3 Вимоги до меню банкету
1.4 Підготовка до проведення банкету
1.5 Вибір форми та розміщення
банкетних столів
1.6 Особливості сервірування столів
1.7 Послідовність обслуговування на банкеті
2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТУ
ЗА СТОЛОМ З ПОВНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ НА 43 ОСОБИ В РЕСТОРАНІ ВИЩОГО КЛАСУ
2.1 Розробка оригінальної концепції
проведення заходу
2.2 Розрахунок площі зали, необхідної
для проведення банкету
2.3 Розробка меню
2.4. Розрахунок необхідної кількості
сировини та продуктів
2.5 Схема сервірування столу
2.6 Розрахунок і підбір обслуговуючого
персоналу
2.7 Розрахунок потреби в столовій
білизні, посуді, столових наборах
2.8 Порядок і правила розсаджування
гостей
2.9 Організація обслуговування та
порядок подавання страв
ВИСНОВКИ: УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ
РОБОТИ
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.