2020 рік, 39 ст. Список використаних джерел містить 16 найменувань. У роботі вміщено 5 рисунків, 8 таблиць.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ
1.1. Сутність виробничого процесу на підприємстві
1.2. Інформаційне забезпечення аналізу виробництва та реалізації продукції підприємства
РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА
2.1. Організаційно-економічна характеристика ПАТ «Миронівський хлібопродукт»
2.2. Аналіз виконання плану і динаміки виробництва та реалізації продукції
2.3. Аналіз формування і виконання договірних зобов‘язань щодо виробництва та реалізації продукції підприємства
2.4. Аналіз ритмічності виробництва і реалізації продукції
РОЗДІЛ 3. РЕЗЕРВИ ЗРОСТАННЯ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.