Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
500 грн

Аналіз споживних властивостей та асортименту цукерок на матеріалах торговельного підприємства ТОВ «НОВУС УКРАЇНА»

В наявності
500 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
30

2022 рік, 30 ст. Список використаних джерел містить 15 найменувань. 

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА АСОРТИМЕНТУ ЦУКЕРОК

1.1.  Характеристика сировини та вплив технології виробництва на споживні властивості та якість цукерок

1.2.  Класифікація та асортимент цукерок. Основні торговельні марки

1.3.  Вимоги до якості цукерок за стандартом, характеристика дефектів

1.4.  Пакування та маркерування цукерок. Умови та терміни зберігання

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА АСОРТИМЕНТУ ЦУКЕРОК РІЗНИХ ВИРОБНИКІВ НА МАТЕРІАЛАХ ПІДПРИЄМСТВА « НОВУС УКРАЇНА»

2.1. Сенсорний аналіз цукерок та балова оцінка якості

2.2. Аналіз асортименту цукерок в торговельному підприємстві

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

ДОДАТКИ

Детальна інформація
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
30

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися