2022 рік, 30 ст. Список використаних джерел містить 15 найменувань.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА АСОРТИМЕНТУ ЦУКЕРОК
1.1. Характеристика сировини та вплив технології виробництва на споживні властивості та якість цукерок
1.2. Класифікація та асортимент цукерок. Основні торговельні марки
1.3. Вимоги до якості цукерок за стандартом, характеристика дефектів
1.4. Пакування та маркерування цукерок. Умови та терміни зберігання
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА АСОРТИМЕНТУ ЦУКЕРОК РІЗНИХ ВИРОБНИКІВ НА МАТЕРІАЛАХ ПІДПРИЄМСТВА « НОВУС УКРАЇНА»
2.1. Сенсорний аналіз цукерок та балова оцінка якості
2.2. Аналіз асортименту цукерок в торговельному підприємстві
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.