2024 рік, 40 ст. Список використаних джерел містить 20 найменувань. У роботі вміщено 2 рисунки
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНЕ ПІДГРУНТЯ ДОСЛІДЖЕННЯ
ТУРИСТИЧНИХ ПРОДУКТІВ.
1.1. Поняття та сутність туристичного продукту
1.2. Методи дослідження туристичних продуктів
1.3. Маркетингові дослідження при формуванні та просуванні туристичних продуктів
РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ РЕГІОНАЛЬНИХ ТУРИСТИЧНИХ ПРОДУКТІВ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.
2.1 Передумови створення регіональних турпродуктів
Дніпропетровської області
2.2 Аналіз існуючих регіональних турпродуктів
Дніпропетровської області
2.3 Особливості та перспективи розвитку ринку
турпродуктів Дніпропетровщини
ІІІ. РОЗРОБКА ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ПЕТРИКІВКА»
3.1 Теоретичні засади розробки нових туристичних
продуктів
3.2 Маркетингова стратегія просування туристичного
продукту.
3.3 Технологія розробки туру «Дніпропетровська
Петриківка»
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.