2023 рік, 88 ст. Список використаних джерел містить 40 найменувань. У роботі вміщено 6 рисунків та 1 таблиця
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ВИКОРИСТАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПІДГОТОВЦІ ЗДОБУВАЧІВ ФАХОВОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ
1.1. Особливості використання мультимедійних технологій в освітньому процесі
1.2. Дидактичний потенціал мультимедійних технологій у підготовці здобувачів фахової професійної освіти харчового профілю
1.3. Формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості засобами мультимедійних технологій
РОЗДІЛ 2. МЕТОДОЛОГІЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ФАКТОРІВ, ВПЛИВУ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ЗАСОБІВ НА ПРОЦЕС ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ.
2.1. Аналіз факторів, що впливають на застосування мультимедійних засобів у фаховій підготовці здобувачів професійної освіти
2.2. Методи дослідження впливу мультимедійних засобів на процес фахової підготовки здобувачів професійної освіти
2.3. Узагальнення проведених результатів ефективності використання мультимедійних засобів у фаховій підготовці
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.