2022 рік, 64 ст. Список використаних джерел містить 35 найменувань. У роботі вміщено 6 таблиць, 1 рисунок.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВА
1.1. Корпоративна культура: зміст поняття та його складові
1.2. Види корпоративної культури в сучасних організаціях
1.3. Ефективність діяльності підприємства та показники її визначення
РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ НА ПРИКЛАД ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМЛЕКСУ «ПІКУЙ»
2.1. Аналіз діяльності готельно-ресторанного комплексу «Пікуй»
2.2. Вплив корпоративної культури комплексу «Пікуй» на ефективність його діяльності
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ НА ПІДПРИЄМТВАХ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.