2024 рік, 70 ст. У роботі вміщено 9 таблиць, 5 рисунків
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
1.1 Сутність поняття «система управління інноваційною діяльністю підприємства»
1.2 Характеристика складових системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельного бізнесу
1.3 Принципи, форми та методи управління інноваційною діяльністю підприємств готельного бізнесу
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ «ГОТЕЛЬ «ХАРКІВ»
2.1 Загальна характеристика підприємства ТОВ «Готель «Харків»
2.2 Аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства ТОВ «Готель «Харків»
2.3 Аналіз інноваційної діяльності підприємства ТОВ «Готель «Харків» та оцінка його системи управління
РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА ТОВ «ГОТЕЛЬ «ХАРКІВ»
3.1 Розробка напрямів удосконалення системи управління інноваційною діяльністю підприємства ТОВ «Готель «Харків»
3.2 Обґрунтування доцільності впровадження запропонованих заходів на підприємстві ТОВ «Готель «Харків»
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.