Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
1 000 грн

Удосконалення асортиментної політики закладу ресторанного бізнесу

В наявності
1 000 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
78

2024 рік, 78 ст. Список використаних джерел містить 43 найменування. У роботі вміщено 3 рисунки та 21 таблиця

ЗМІСТ

1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТНОЇ ПОЛІТИКИ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

1.1. Сутність і значення асортиментної політики в ресторанному бізнесі

1.2. Фактори впливу на формування асортиментної політики закладів ресторанного бізнесу

1.3. Аналіз сучасних тенденцій розвитку асортиментної політики в галузі ресторанного бізнесу

Висновки до розділу 1

2 АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТНОЇ ПОЛІТИКИ КОНКРЕТНОГО ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

2.1. Характеристика обраного закладу ресторанного бізнесу

2.2. Аналіз поточної асортиментної політики закладу

2.3. Виявлення проблем і недоліків існуючої асортиментної політики та їх вплив на конкурентоспроможність закладу

Висновки до розділу 2

3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ АСОРТИМЕНТНОЇ ПОЛІТИКИ ЗАКЛАДУ

3.1. Аналіз ринку десертів і визначення потреб цільової аудиторії

3.2. Розробка концепції десертного меню: асортимент, інгредієнти

3.3. Обґрунтування інноваційного підходу до розробки десертного меню

Висновки до розділу 3

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

ДОДАТКИ

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
78

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися