2024 рік, 78 ст. Список використаних джерел містить 43 найменування. У роботі вміщено 3 рисунки та 21 таблиця
ЗМІСТ
1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ
ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТНОЇ ПОЛІТИКИ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
1.1. Сутність і
значення асортиментної політики в ресторанному бізнесі
1.2. Фактори впливу на
формування асортиментної політики закладів ресторанного бізнесу
1.3. Аналіз сучасних
тенденцій розвитку асортиментної політики в галузі ресторанного бізнесу
Висновки до розділу 1
2 АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТНОЇ
ПОЛІТИКИ КОНКРЕТНОГО ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
2.1. Характеристика обраного закладу ресторанного
бізнесу
2.2. Аналіз поточної асортиментної політики закладу
2.3. Виявлення проблем і недоліків існуючої
асортиментної політики та їх вплив на конкурентоспроможність закладу
Висновки до розділу 2
3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ АСОРТИМЕНТНОЇ ПОЛІТИКИ
ЗАКЛАДУ
3.1. Аналіз ринку десертів і визначення потреб
цільової аудиторії
3.2. Розробка концепції десертного меню: асортимент,
інгредієнти
3.3. Обґрунтування інноваційного підходу до розробки
десертного меню
Висновки до розділу 3
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.