2024 рік, 135 ст. Список використаних джерел містить 40 найменувань. У роботі вміщено 13 рисунків та 52 таблиці
ЗМІСТ
ВСТУП
1 MAPKETИHГOBI ДОСЛІДЖЕННЯ
1.1. Характеристика регіону, ле планується розмістити підприємство та обгрунтування вибору місця будівництва
1.2 Аналіз існуючого ринку готельних послуг
1.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів
1.4 Визначення концептуальних засад діяльності засобу розміщення
РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ
2.1 Моделювання сервісно-виробничого процесу готельного підприємства
2.2 Характеристика приймально-вестибюльної групи приміщень
2.3 Характеристика житлової групи приміщень
2.4 Організація харчування споживачів готельних послуг в закладах ресторанного господарства засобу розміщення
2.4.1 Структура та характеристика закладів ресторанного господарства засобу розміщення
2.4.2 Виробнича програма підприємства харчування
2.4.3 Організація технологічного процесу виробництва кулінарної продукції
2.4.4 Характеристика процесу обслуговування споживачів готельних послуг в закладах ресторанного господарства засобу розміщення
2.5 Характеристика приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення
2.6 Характеристика приміщень культурно-дозвільного призначення
2.7 Характеристика службово-побутових та господарських приміщень засобу розміщення
2.8 Визначення загальної площі готельного підприємства, конфігурації та поверховості будівлі
РОЗДІЛ 3. ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ
3.1 Розміщення готельного підприємства в містобудівній структурі
3.2 Характеристика інженерних систем засобу розміщення
3.3 Пропозиції щодо дизайну
РОЗДІЛ 4. ЕКОНОМІЧНИЙ
4.1 Обґрунтування операційних доходів засобу розміщення
4.2 Планування операційних активів (ресурсів) засобу розміщення
4.3 Розробка плану з праці
4.4 Планування поточних витрат готельного підприємства
4.5 Планування операційного прибутку готельного підприємства за сценарієм розвитку. Діагностика отриманих результатів
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.