Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
1 200 грн

Проектування бутік-готелю із запровадженням інноваційних технологій

В наявності
1 200 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
135

2024 рік, 135 ст. Список використаних джерел містить 40 найменувань. У роботі вміщено 13 рисунків та 52 таблиці

ЗМІСТ

ВСТУП

1 MAPKETИHГOBI ДОСЛІДЖЕННЯ

1.1. Характеристика регіону, ле планується розмістити підприємство та обгрунтування вибору місця будівництва

1.2 Аналіз існуючого ринку готельних послуг

1.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів

1.4 Визначення концептуальних засад діяльності засобу розміщення

РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ

2.1 Моделювання сервісно-виробничого процесу готельного підприємства

2.2 Характеристика приймально-вестибюльної групи приміщень

2.3 Характеристика житлової групи приміщень

2.4 Організація харчування споживачів готельних послуг в закладах ресторанного господарства засобу розміщення

2.4.1 Структура та характеристика закладів ресторанного господарства засобу розміщення

2.4.2 Виробнича програма підприємства харчування

2.4.3 Організація технологічного процесу виробництва кулінарної продукції

2.4.4 Характеристика процесу обслуговування споживачів готельних послуг в закладах ресторанного господарства засобу розміщення

2.5 Характеристика приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення

2.6 Характеристика приміщень культурно-дозвільного призначення

2.7 Характеристика службово-побутових та господарських приміщень засобу розміщення

2.8 Визначення загальної площі готельного підприємства, конфігурації та поверховості будівлі

РОЗДІЛ 3. ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ

3.1 Розміщення готельного підприємства в містобудівній структурі

3.2 Характеристика інженерних систем засобу розміщення

3.3 Пропозиції щодо дизайну

РОЗДІЛ 4. ЕКОНОМІЧНИЙ

4.1 Обґрунтування операційних доходів засобу розміщення

4.2 Планування операційних активів (ресурсів) засобу розміщення

4.3 Розробка плану з праці

4.4 Планування поточних витрат готельного підприємства

4.5 Планування операційного прибутку готельного підприємства за сценарієм розвитку. Діагностика отриманих результатів

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 

ДОДАТКИ

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
135

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися