2023 рік, 88 ст. Список використаних джерел містить 34 найменування. Робота включає 18 рисунків, 30 таблиць.
ЗМІСТ
ВСТУП
1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА
1.1. Сутнісно-змістовна характеристика розвитку інноваційного потенціалу підприємства
1.2. Методичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу підприємства
Висновки до розділу 1
2. ПЕРЕДУМОВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА НА ТОВ «ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ ЗАВОД ПРОДТОВАРІВ»
2.1. Діагностика розвитку інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості
2.2. Аналіз внутрішніх факторів забезпечення розвитку інноваційного потенціалу підприємства
2.3. Оцінювання рівня інноваційного потенціалу на підприємстві ТОВ «Шевченківський завод продтоварів»
Висновки до розділу 2
3. ФОРМУВАННЯ НАПРЯМІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА
3.1. Організаційно-економічні напрями забезпечення розвитку інноваційного потенціалу підприємства
3.2. Економічне обґрунтування доцільності реалізації запропонованих заходів
Висновки до розділу 3
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.