2024 рік, 64 ст. Список використаних джерел містить 33 найменування. У роботі вміщено 12 таблиць, 11 рисунків
ЗМІСТ
ВСТУП | |
РОЗДІЛ 1. ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ЯЄЦЬ ЯК ОБ’ЄКТ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ | |
1.1. | Проблеми та перспективи світового та українського ринку продуктів переробки яєць |
1.2. | Споживна цінність яйцепродуктів |
1.3. | Характеристики та норми якості продуктів переробки яйця |
1.4. | Аналіз літературних джерел за темою дослідження |
РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПЕРТИЗИ ЯЙЦЕПРОДУКТІВ | |
2.1. | Теоретичні аспекти товарознавчої експертизи яйцепродуктів |
2.2. | Правила приймання та методи відбору проб |
2.3. | Методики експертних досліджень |
2.6. | Експертиза сухих яйце продуктів та оформлення результатів |
РОЗДІЛ 3. ОСОБЛИВОСТІ МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ ЯЙЦЕПРОДУКТІВ | |
3.1. | Засоби державного регулювання переміщення продуктів переробки яйця через митний кордон України |
3.2. | Кодування продуктів переробки яєць згідно УКТЗЕД |
3.3. | Митне оформлення партії яйцепродуктів |
3.4. | Нарахування митних платежів при оформленні партії яйцепродуктів |
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ | |
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ |
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.