Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
800 грн

Особливості товарознавчої експертизи продуктів переробки яєць та митне оформлення цієї групи товарів

В наявності
800 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
64

2024 рік, 64 ст. Список використаних джерел містить 33 найменування. У роботі вміщено 12 таблиць, 11 рисунків

ЗМІСТ

ВСТУП


РОЗДІЛ 1.  ПРОДУКТИ  ПЕРЕРОБКИ ЯЄЦЬ  ЯК  ОБЄКТ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ

1.1.

Проблеми та перспективи світового та українського ринку продуктів переробки яєць

1.2.

Споживна цінність яйцепродуктів 

1.3.

Характеристики та норми  якості продуктів переробки яйця  

1.4.

Аналіз літературних джерел за темою дослідження

РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ  ЕКСПЕРТИЗИ  ЯЙЦЕПРОДУКТІВ

2.1.

Теоретичні аспекти товарознавчої  експертизи яйцепродуктів

2.2.

Правила приймання та методи відбору проб 

2.3.

Методики експертних досліджень 

2.6.

Експертиза  сухих яйце продуктів та оформлення результатів

РОЗДІЛ 3. ОСОБЛИВОСТІ МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ ЯЙЦЕПРОДУКТІВ

3.1.

Засоби державного регулювання переміщення продуктів переробки яйця  через митний кордон України

3.2.

Кодування продуктів переробки яєць згідно УКТЗЕД

3.3.

Митне оформлення партії яйцепродуктів 

3.4.

Нарахування митних платежів при оформленні  партії яйцепродуктів

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
64

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net