Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
600 грн

Особливості розвитку народної кулінарії Наддніпрянщини у ХХ ст.

В наявності
600 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
60

2024 рік, 60 ст. Список використаних джерел містить 26 найменувань

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. Особливості системи харчування Придніпровського регіону протягом ХХ ст

РОЗДІЛ 2.  Етнічні та регіональні відмінності НАРОДНОЇ КУЛІНАРІЇ НАДДНІПРЯНЩИНИ У ХХ СТ

РОЗДІЛ 3. ЗМІНИ В СИСТЕМІ ХАРЧУВАННЯ РЕГІОНУ ПІСЛЯ ВХОДЖЕННЯ ЙОГО ДО СКЛАДУ СРСР

РОЗДІЛ 4. СУЧАСНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ НАРОДНОЇ КУЛІНАРІЇ НА ТЕРИТОРІЇ НАДДНІПРЯНЩИНИ

ВИСНОВКИ

ПЕРЕЛІК ДЖЕРЕЛ ПОСИЛАНЬ

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
60

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися