2023 рік, 84 ст. Список використаних джерел містить 52 найменування. Робота включає 5 рисунків, 17 таблиць.
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОБСЛУГОВУЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ
1.1. Характеристика готельних технологій
1.2. Організація технологічного процесу виробництва готельних послуг
1.3. Організація технологічного процесу споживання готельних послуг
Висновок до розділу 1
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОРГАНІЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ В ГОТЕЛІ «RADISSON BLU RESORT»
2.1. Загальна характеристика готелю «Radisson Blu Resort»
2.2. Організаційно-управлінська структура готелю
2.3. Організація служби прийому та розміщення
2.4. Оцінка ефективності служби обслуговування та експлуатації номерного фонду готелю
Висновок за розділом 2
РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛІ «RADISSON BLU RESORT»
3.1. Впровадження нових форм організації обслуговування
3.2. Удосконалення обслуговуючих технологічних процесів
3.3. Економічна ефективність інноваційних організаційно-технологічних процесів
Висновок за розділом 3
ВИСНОВОК
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.