2024 рік, 62 ст. Список використаних джерел містить 58 найменувань. У роботі вміщено 11 таблиць, 8 рисунків
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ТА ТОВАРООБОРОТУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ
1.1 Сутність поняття, роль та функції застосування виробничої програми підприємств харчування туристів
1.2 Сутність поняття, склад і структура товарообороту підприємств харчування туристів
1.3 Аналіз методичних підходів до здійснення оцінки виробничої програми та товарообороту підприємств харчування туристів
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОЦІНКИ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ТА ТОВАРООБОРОТУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ НА ПРИКЛАДІ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВ «Тур Світом»
2.1 Організаційно-економічна характеристика діяльності ТОВ «Тур Світом»
2.2 Аналіз економічних показників діяльності ТОВ «Тур Світом»
2.3 Оцінка ефективності застосування виробничої програми та товарообороту в діяльності ТОВ «Тур Світом»
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ТА ТОВАРООБОРОТУ ТУРИСТІВ В ТОВ «Тур Світом»
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.