Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
800 грн

МІНІВИНОРОБНЯ ЯК КОМЕРЦІЙНА СКЛАДОВА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ

В наявності
800 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2023
Кількість сторінок
41

2023 рік, 41 ст. Список використаних джерел містить 21 найменування. У роботі вміщено 4 рисунки та 2 таблиці

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти мінівиноробні як частини готельно-ресторанного комплексу

1.1. Визначення основних понять дослідження

1.2. Історія та сучасний стан виноробства в Україні 

1.3. Комерційні складові готельно-ресторанного комплексу

РОЗДІЛ 2. Практичні аспекти створення та управління мінівиноробнею 

2.1. Вибір та облаштування простору для мінівиноробні 

2.2. Розробка асортименту вин та їх інтеграція в меню ресторану 

2.3. Управління виробництвом та логістикою в мінівиноробні 

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 

ДОДАТКИ

Детальна інформація
Рік виконання
2023
Кількість сторінок
41

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися