2023 рік, 73 ст. Список використаних джерел містить 62 найменування. Робота включає 39 рисунків, 4 таблиці.
ЗМІСТ
1.1. Сутність та класифікація малих підприємств
1.2. Основні принципи функціонування малих підприємств
1.3. Організаційно - правові форми підприємницької діяльності в сфері готельно-ресторанного бізнесу
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА КИЇВСЬКОГО РЕГІОНУ
2.1. Аналітичне дослідження стану та тенденцій розвитку ринку готельно-ресторанних послуг
2.2. Малі підприємства у сфері готельно-туристичного бізнесу
2.3. Економічна роль малого готельно-ресторанного бізнесу в структурі Київського регіону
3.1. Проблеми розвитку малого готельного бізнесу в Україні
3.2. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні
3.3. Розвиток малих підприємств готельно-ресторанного бізнесу Київської області
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.