Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
800 грн

Мале підприємництво у сфері готельно-ресторанного господарства Київського регіону

В наявності
800 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2023
Кількість сторінок
73

2023 рік, 73 ст. Список використаних джерел містить 62 найменування. Робота включає 39 рисунків, 4 таблиці.

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

1.1. Сутність та класифікація малих підприємств

1.2. Основні принципи функціонування малих підприємств

1.3. Організаційно - правові форми підприємницької діяльності в сфері готельно-ресторанного бізнесу

Висновки до розділу 1

РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН  ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА КИЇВСЬКОГО РЕГІОНУ

2.1. Аналітичне дослідження стану та тенденцій розвитку ринку готельно-ресторанних послуг

2.2. Малі підприємства у сфері готельно-туристичного бізнесу

2.3. Економічна роль малого готельно-ресторанного бізнесу в структурі Київського регіону

Висновки до розділу 2

РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

3.1. Проблеми розвитку малого готельного бізнесу в Україні

3.2. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні

3.3. Розвиток малих підприємств готельно-ресторанного бізнесу Київської області

Висновки до розділу 3

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

Детальна інформація
Рік виконання
2023
Кількість сторінок
73

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net