2013 рік, 110 ст. Список використаних джерел містить 95 найменувань. У роботі вміщено 23 таблиці
ЗМІСТ
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА
1.1. Концептуальні підходи до визначення сутності
конкурентоспроможності продукції підприємства
1.2. Стратегії конкурентних переваг як фактор забезпечення
конкурентоспроможності продукції
1.3. Методика оцінки конкурентоспроможності продукції
підприємства
РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПрАТ
«КИЇВСТАР»
2.1. Загальна конкурентоспроможність підприємства в галузі
2.2. Аналіз стратегії забезпечення конкурентоспроможності
продукції ПрАТ «Київстар»
2.3. Оцінка конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Київстар»
РОЗДІЛ ІІІ. ШЛЯХИ
ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПрАТ «КИЇВСТАР»
3.1. Напрямки підвищення
конкурентоспроможності продукції
3.2. Розробка і впровадження ефективної
стратегії по забезпеченню конкурентоспроможності продукції
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.