Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
1 000 грн

«Кондитер», «Тістечко Павлова»

В наявності
1 000 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2021
Кількість сторінок
39

2021 рік, 39 ст. Список використаних джерел містить 8 найменувань. 

ЗМІСТ

Вступ. Кондитер: історія професії та загальні відомості
Розділ 1.
1.1. Класифікація та асортимент кондитерських виробів. 
1.2. Основна та додаткова сировина кондитерського виробництва. 
1.3. Напівфабрикати для виготовлення кондитерських виробів. 
Розділ 2.
2.1. Значення страви. 
2.2. Технологічна картка на страву 
2.3. Технологічна схема приготування страви 
2.4. Розрахунок вартості страви (Калькуляційна картка). 
Розділ 3.
3.1. Підбір устаткування, інструменту, інвентарю, столів
3.2. Організація робочого місця при приготуванні н/ф готової продукції
3.3.Охорона праці під час виконання роботи на підприємстві
3.4. Основи гігієни та санітарні вимоги
Розділ 4.
4.1. Висновки
Список використаних джерел
Детальна інформація
Рік виконання
2021
Кількість сторінок
39

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися