2024 рік, 75 сторінок, 80% унікальності. Список використаних джерел містить 50 найменувань. У роботі вміщено 12 таблиць, 4 рисунки
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РИНКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ
1.1. Поняття та особливості готельно-ресторанного бізнесу
1.2. Класифікація готельних і ресторанних послуг
1.3. Світові тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Висновок до розділу
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СТАНУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО РИНКУ В УКРАЇНІ НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ПІДПРИЄМСТВА
2.1. Загальна характеристика підприємства
2.2. Аналіз діяльності підприємства на українському ринки готельно-ресторанних послуг
2.3. Вплив зовнішніх та внутрішніх факторів на діяльність підприємства
Висновок до розділу
РОЗДІЛ 3. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО РИНКУ В УКРАЇНІ
3.1. Інноваційні підходи в розвитку готельно-ресторанного бізнесу
3.2. Стратегії підвищення конкурентоспроможності українських підприємств
3.3. Державна підтримка та регулювання ринку
Висновок до розділу
ВИСНОВКИ
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.