2022 рік, 117 ст. Список використаних джерел містить 56 найменувань. У роботі вміщено 7 рисунків та 35 таблиць
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСАХ
1.1. Поняття та види додаткових послуг у готелях
1.2. Організація і технологія надання додаткових послуг
1.3. Тенденції розвитку комплексу додаткових послуг та особливості їх надання для створення конкурентних переваг готелю
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ГОТЕЛІ
2.1 Загальна інформація про готель
2.2 Особливості обслуговування різних типів гостей у готелі
2.3 Види послуг та форми їх надання у готелі
РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ
3.1. Пропозиції щодо вдосконалення роботи служби готелю
3.2. Пропозиції щодо вдосконалення автоматизації технологічних процесів
готельних послуг
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.