2022 рік, 54 ст. Список використаних джерел містить 52 найменування. У роботі вміщено 26 рисунків та 9 таблиць
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЇ БРЕНДИНГА
1.1. Основні визначення брендингу, класифікація, основні моделі
1.2. Історія розвитку та теорія еволюції брендингу
1.3. Сучасні напрямки брендингової політики компаній
1.4. Аналіз брендингу сучасних кав’ярень
Висновок до розділу 1
РОЗДІЛ 2. МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ МЕРЕЖІ КАВ’ЯРЕНЬ "STARBUCKS"
2.1. Бізнес – ідея проекту "Starbucks"
2.2. Аналіз продуктів і послуг мережі кав'ярень "Starbucks"
2.3. Географія розповсюдження кав'ярень "Starbucks"
2.4. Профіль споживача
2.5. Аналіз P.R. діяльності компанії "Starbucks"
Висновок до розділу 2
РОЗДІЛ 3. СТВОРЕННЯ ПРОЕКТУ СУЧАСНОЇ КАВ'ЯРНІ
3.1. Створення, опис цілей і планування проекту розробки бренду
3.2. Аналіз поточної ситуації та дослідження ринку
3.3. Методи просування бренду
Висновок до розділу 3
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.