2023 рік, 112 ст. Список використаних джерел містить 77 найменувань. Робота включає 3 рисунки, 26 таблиць.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
1.1. Аналіз ринку молочних продуктів в Україні
1.2.Фактори формування споживчої цінності вершкового масла
1.3. Класифікація, асортимент та вимоги до якості вершкового масла
1.4. Пакування, маркування, особливості приймання та проведення експертизи вершкового масла
1.5. Критерії ідентифікації та способи виявлення фальсифікації вершкового масла
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ, ОБ’ЄКТ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ
2.1. Характеристика об’єктів дослідження
2.2. Методи проведення дослідження
РОЗДІЛ 3. ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ ТА МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ МОЛОЧНИХ ТОВАРІВ
3.1. Аналіз асортименту вершкового масла на ринку України
3.2.Оцінка відповідності маркування, ідентифікація та виявлення фальсифікації вершкового масла
3.3. Порівняльна експертиза якості вершкового масла вітчизняного та імпортного виробництва
3.4. Характеристика безпечності вершкового масла
3.4. Документальне оформлення результатів експертизи та митне оформлення експорту молочних товарів
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Детальна інформація
Рік виконання
2023
Кількість сторінок
112
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.
Додати питання
1. Перейдіть у пункт меню "Контакти" 2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи. 3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net