2023 рік, 67 ст. Список використаних джерел містить 25 найменувань. У роботі вміщено 4 рисунки та 22 таблиці
ЗМІСТ
ВСТУП |
РОЗДІЛ 1 ФОРМУВАННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА АСОРТИМЕНТ ПАСТИЛЬНИХ ВИРОБІВ |
1.1 Формування споживчих властивостей пастильних виробів 1.2 Технологія виробництва пастили (смокви) 1.3 Характеристика асортименту пастильних виробів РОЗДІЛ 2 ОБ’ЄКТИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ |
2.1 Об’єкти дослідження |
2.2 Методи дослідження |
РОЗДІЛ 3 КОНТРОЛЬ ВІДПОВІДНОСТІ СТАНУ ПАКУВАННЯ ТА МАРКУВАННЯ СПОЖИВЧОЇ ТАРИ |
3.1 Контроль відповідності стану пакування |
3.2 Аналіз маркування |
3.3 Перевірка штрихованого кодування |
РОЗДІЛ 4 ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ |
РОЗДІЛ 5 ВИЗНАЧЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ |
5.1 Визначення масової долі вологи |
5.2 Визначення щільності |
5.3.1 Йодометричне визначення масової частки загальної сірчистої кислоти |
5.3.2 Визначення поправочного коефіцієнта розчину йоду |
5.3.3 Визначення поправочного коефіцієнта розчину тіосульфату натрію |
5.4 Визначення масової долі редукуючих речовин пастильних виробів 6.1 Ідентифікація небезпечних та шкідливих виробничих факторів, які мають найбільший вплив на працюючих на підприємстві торгівлі 6.2 Виділення та нормування чинників, які впливають на комфортні та безпечні умови праці 6.3 Загальні вимоги безпеки для робочого місця товарознавця 6.4 Пожежовибухонебезпека технологічного обладнання і процесів |
ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ |
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ |
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.